torstai 5. marraskuuta 2015

iLO-päivät: kuvakollaasit opetuksessa

Osallistuin viime viikolla Kuopiossa järjestetyille iLO-päiville, eli tvt:n opetuskäyttöä koskevaan tapahtumaan. En ollut aiemmin ollut mukana iLO-päivillä, joten olin erittäin innokas ja utelias tapahtuman suhteen. Lisäjännitystä aiheutti se, että oli itse lupautunut yhdeksi pajanpitäjäksi tapahtumaan.
Lähdössä kohti Kuopiota. Kuva: Jaana Vauhkonen
Jännitys oli kuitenkin turhaa, sillä tunnelma päivillä oli rento ja osallistujat olivat liikkeellä avoimin mielin. Pidin oman pajani, Pic Collage -kuvakollaasit opetuksessa, kaksi kertaa, eli molempina päivinä. Pajassa esiteltiin Pic Collage -sovellus, käytiin läpi esimerkkejä kuvakollaasien hyödyntämisestä opetuksessa sekä opeteltiin sovelluksen käyttöä.
Pitämässä esitystä
Ajattelin laittaa esityksen julkisesti jakoon, mikäli joku sattuisi olemaan kiinnostunut kuvakollaaseista tai tästä sovelluksesta. Esityksessä ei ole mukana sovelluksen käyttöohjeita, mutta kuten eräs eskari tänä syksynä totesi: "Tää on huippukivaa! Ja helppoo!", käytön oppii helposti itsekin. Esitys löytyy joko osoitteesta http://prezi.com/6cdw8v53usdx/?utm_campaign=share&utm_medium=copy&rc=ex0share tai alta upotettuna.PS. Videotallenne esityksestä löytyy täältä: https://kurssi.tv/videos/pic-collage-anu-schroderus/ tai upotettuna alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti